Post by liachirolana on Feb 7, 2022 0:58:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више новца ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Добра игра када можете да играте. Понекад морате да се окрећете и радите друге ствари за новац да бисте могли да играте следећи ниво.
👍
Ова игра је забавна
молимо вас да решите проблем на забави змајева.. храна се стално заглављује
Дајте више времена и брзо ажурирајте неке рецепте и дајте више новчића на нова места.🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Cooking Party : Food Fever Arkadspel scdw
😏 Невероватно
Лепа графика
То је добра игра
Knife Hit Arkadne igre sjcv
Лепа игра. . . без стреса
Cooking Party : Food Fever Arkada uyu
То је најлепша и најзабавнија и актуелна игра са храном. Волим ликове и ВИП. Пуно забаве, добар новац и дијаманти. Добар посао, програмери
Несумњиво је ово најбоља игра за кување доступна на Гоогле плаи-у, играо сам као и сваку игру кувања за коју сам изгубио интересовање након неког времена због тешког нивоа или вас игра присиљава да купујете новчиће и дијаманте, али ова игра је оно што желите, лако зарађивати новчиће , различите кухиње са лаким појачивачима..сваки дан окретни точак, Обавезно пробати.. Нећете пожалити
Тако забавно и заразно! Довољно тешко да се држи корак, али не превише тешко. То је заправо БЕСПЛАТНА игра! Нема потребе да купујете новчиће или дијаманте за напредовање!
Cooking Party : Food Fever ארקייד rpn
супер за мене
Не дозвољава ми да направим пицу и колаче?? Неће се повезати на фејсбук..
Добро је
Не могу да престанем да играм ову игру
супер игрица☺
Сјајно
Иако надоградње коштају много, оне су могуће гледањем додатка и тиме удвостручавањем новца који сте зарадили. Дакле, забавна игра ако можете да радите са тим аспектом.
Свиђа ми се и експериментишем са различитим кувањем
Одлична игра за играње, без реклама, без искачућих понуда за куповину драгуља, уживајући у њој до сада. Заиста добар расипник времена.
ово је веома добра игра и много је волим
Није лоше 👍
Немојте инсталирати ово јер не учитава игру
Ова игра је за сада веома добра, мислим да још увек нема проблема
игра куранг серу нама кување забава: куварска звезда куварске игре за кување
Веома добра игра, тако сам срећан
његова невероватна игра
Игра се не инсталира
Због тога не могу више да поднесем ове лажи
Желим да јој дам 5 звездица, али део игре неће играти. Ја сам у Ките кухињи и не дозвољава ми да покупим пиринач након што је скуван. Па, можда је то мој крај. У сваком случају, разочаравајуће. Волео сам ову игру до овог тренутка
Веома лоше
Ниц
Свиђа ми се игра, али проблем је на следећем нивоу, морате да је преузмете, а ја не могу, тако да оцењујем 3 звездице за ово
Cooking Party : Food Fever Arkadspel scdw