Post by tralerepdiobel on Feb 11, 2022 12:57:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - משחקי בישול ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - משחקי בישול IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - משחקי בישול 2022 version ▞▞▞
Cooking Crush - بازی آشپزی آرکید eepf
המשחק מתפקד כמו שצריך הבעיה היא שאני לא מוצא את הכפתור לשדרוג האוכל ולקנות ציוד
המשחק בסדר אבל מספקים יותר אנרגיות לא רק 5 והגדלת מטבעות עבור כל שלב
מאמם
משחק מהנה עם תגמולים טובים. אתה לא צריך להוציא הרבה מהכסף שלך כדי להתקדם
המשחק מהנה אבל הרבה לקוחות
זה בזבוז של זמן. ניסיתי את זה והוא קופא כשמכינים את טוסט החמאה והסירופ זה לא נותן לי להגיש אותו. צריך לתקן את הבאגים ברצינות. למה אתה לא מציין איך החמאה והסירופ הארורים הולכים על הטוסט.
Cooking Crush: jocuri de gătit Arcade dlps
ביליתי הרבה חבילות בטלפון שלי רק כדי להתקין את המשחק הזה הוא בערך 123MB אבל זה הגיע ל-32mb ואז זה הפסיק בזמן שיש לי הרבה חבילות נתונים
אמנם רק נותן את זה stars.I אוהב את המשחק, כמו גם את התגובה המהירה מהתמיכה לא רק מנסה לעזור, הם די כיף לדבר איתם. הבעיה הגדולה ביותר היא גורם היהלומים שהם הוסיפו כעת יהלומים בחינם על ידי צפייה במודעות. אני יודע שרובנו באמת מתבאסים על זה, אני מוצא משהו לעשות בזמן שהפרסומות פועלות. עדכון אחרון המשחק קופא נעצר. ניקה את המטמון קרא את כל המידע ואז שמתי לב לאחסון אישור לאפליקציה. אני הולך לנסות בתקווה שזה יעבוד שונא 2 לא להיות ablr לשחק
משחק מגניב לפעמים אוכל נדבק ולא זז כשנוגעים בו. לוקח הרבה זמן להשיג מטבעות לשדרוג אבל אני נהנה מזה.
אני אוהב את המשחק...הוא כל כך מעניין ומאוד יפה
זה מישחק טוב ברמה תנסו את זה אני ממליצה תנסו
Cooking Fest: Madlavningsspil Arkade yhq
אפילו לא מתחיל. פשוט לוקח אותי למסך הכותרת ונשאר שם.
בהחלט, אוהב את המשחק הזה, שיחקתי במשחקי בישול אחרים, אבל זה לא מועדף, כל הכבוד מפתחים!!!! קל וסופר כיף, זהירות זה יכול להיות ממכר, חחח
בהתחלה זה היה בקצב נחמד. עבד וצפה בהרבה סרטונים כדי לצבור מטבעות. הבעיה היא שהם לא עוברים. אז יש לי 17000 מטבעות בפרק שהושלם רק כדי לחזור ל-0 בפרק 2. מתסכל.
משחק ממש מגניב, אבל ברגע שמגיעים לנקודה מסוימת במסעדה השנייה, השדרוגים פשוט עולים ליותר מדי ואי אפשר לשחק רמות מחדש.
שיחקתי כל השבוע זה כל כך ממכר וזה נותן לך המון חיים חופשיים יש לי הרבה משחקי בישול בטלפון אבל אני חייב לומר שזה היה המשחק הכי טוב שהיה לי בערך 5 שנים
משחק מעולה, מביא כיף לכל המשפחה. השלמתי את 30 המסעדות פלוס 120 רמות הבונוס, אני בקושי יכול לחכות לתרחיש החדש!!! הצעות: החזר סט אחר של 120 רמות עם פרסים, עשה אתגרים יומיים במקום כמה מהם בשבוע... ההמתנה למסעדה חדשה היא ארוכה מדי!!!!!
משחק ממכר וממש כיף!!!!! ואם אתם יכולים להוציא עוד משחקים דומים לזה אני ממליצה זה משחק כיפי.....
משחק חמוד. בלי פרסומות
עדכון מ-4.14.20...(3.23.21) אם אתה צריך לאפס את המכשיר שלך להגדרות היצרן, אמור #BuhBye למצב הנוכחי שלך! בסופו של דבר הם עוזרים לך למצוא את זה אבל...אדיוס אבני חן וכסף הרווחת! היו לי קרוב ל-2700 אבני חן, אבל למרבה ההפתעה, הכל פרט לאבני חן שלי שוחזר ונאמר לי שהם "פיצו" אותי בכך ש-# נתנו לי 400 אבני חן! 🤨🙄 #UninstalledForever
אני לא יודע מה קרה למשחק הזה אבל הוא מאוד יקר. אתה נוהג להשיג יהלומים בכל פעם שאתה מסיים לוח כבר לא. התקנתי ואז הסרתי החלטתי לנסות שוב. אני מסיר את ההתקנה ולא אתקין שוב.
צפיתי בכחצי תריסר סרטונים מבלי שהמטבעות שלי הוכפלו והיו לי מעל 10,000 מטבעות, קניתי שדרוג ב-800 משהו ועכשיו ירדתי ל-240? לא, לא ראיתי את המספרים שגויים. אני ממשיך להידפק ממטבעות.
אני נותן לו 4 כי זה קצת מוקדם במשחק כדי לדרג גבוה יותר, זה משחק טוב בקצב הפנים, לא צצות פרסומות פולשניות בכל רמה, אתה צופה בהן אם אתה רוצה, ידרג מחדש ככל שאכנס לעומק מִשְׂחָק
אני למעשה נהנה מהמשחק אבל כשאתה מגיע לרמה 3 מסוימת, המשחק לא מגיב בעיקר כשאתה מנסה למכור לובסטר ללקוחות. זה כל כך רע לעסקים שזה גורם לי להמשיך לאבד רמות שוב ושוב.
אני אוהב לשחק במשחק הזה, אבל מסיבה כלשהי בכל פעם שאני מתקין את המשחק הזה אני צריך להתחיל הכל מחדש. לפני שיכולתי להסיר את ההתקנה ואז להתקין אותו מחדש וזה היה נותן לי את האפשרות להתחיל מההתחלה או מהמקום שהפסקתי אבל עכשיו אני לא יכול לעשות את זה. עדכון: אותה בעיה שוב. צריך להתחיל הכל מחדש מההתחלה במקום מאיפה שהפסקתי.
המישחק אזה ממש כיף וטוב כי מעט בלי פירסומות
אהבתי לשחק בו חוץ מזה שהוא מקפיא ומוציא אותי ממנו, הסרתי אותו והורדתי אותו מחדש כדי שאיבדתי את כל ההתקדמות שלי כשהייתי מחובר ל-FB 🤬 כמעט 300 כוכבים לא מרוצה בכלל
اللعبه كثير كثير حلوه وممتعه بنصح بتجربتها من هسا❤️💤🤗 بعطيها 5 نجوم
לא הצלחתי לטעון את המשחק שלי כל היום! זה פשוט נשאר במסך הטעינה ולעולם לא נפתח. זה אומר שאני מאבד את הרצף שלי! תקן את זה בבקשה!!
משחק מהנה אבל קשה לשדרג כדי לעזור עם הרמות הקשות
המוזיקה טובה אבל המשחק משעמם. זה לא מוסרי לתמרץ ילדים לצפות שעות של פרסומות. מטרת המשחק היא לגרום להוצאות על מוצרים חסרי תועלת בזבזני זמן. משחקים כמו זה מתדלקים עוני ובזבוז זמן. אל תשחק בו.
זהו משחק סוחף פנטסטי. זה מאתגר ומהנה! אתה לא צריך לבצע רכישות במשחק כדי להשלים את הרמות, מה שהיה חשוב לי מכיוון שהכסף דחוק, אז כל הכבוד על זה. התלונה היחידה שלי היא שהמשחק קפא מדי פעם, תקלה קטנה, עם זאת, יצרתי קשר עם שירות הלקוחות על כך ושירות הלקוחות שלהם היה מעולה ומהיר. בהחלט ממליץ!
זו הפעם השנייה שאני משחק במשחק הזה! אני לא נהנה מזה, המשחק תוכנן בצורה שתגרום לך לקנות אבני חן!
נתקלתי במשחק הזה במקרה. אני שמח שעשיתי!! זה מאוד כיף! אני מאוהב במשחק הזה!! נא להביא עוד משחקים ותוכן!
לכל המשחקים שלך יש בעיה שהם נתקעו בזמן ששיחקו באינטרנט אני לא מבין למה זה קורה. אני משחק בטירוף מטבח ויש לו את אותה בעיה. אנא פתור את זה
משחק טוב אבל הוא תמיד עוצר ומשאיר את האמצע של המשחק
סקירה מעודכנת (6/3/2021) בכל פעם שאומרים שאני מקבל נקודות כפולות, במיוחד עם אבני החן, זה אף פעם לא מופיע והכמות נשארת זהה. זה מאוד מעצבן ומטעה. אם אינך מתכוון לכבד את התגמולים כביכול במהלך משחק, אנא הודע זאת. נראה שהדרך היחידה שבה אבני החן 💎 סך הכל יגדלו היא כשאתה קונה אותם. אם זה המקרה אני חושב שאחשוב מחדש על משחק.
המשחק הזה כל כך מעניין לשחק אתה יכול להכין כל כך הרבה מנות טעימות כאשר הרמה שלך הופכת גבוה אתה יכול גם לטעון כל כך הרבה מנות