Post by tralerepdiobel on Feb 11, 2022 13:03:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Man joprojām patīk šī spēle, bet esmu Latvijā
Visiem lejupielādētājiem šī spēle ir pilnīgs GOD LĪMEŅA SPĒLES ATKARĪGUMA piemērs. Šī Tank spēle ir labāka par visām pārējām Tank spēlēm Play veikalā. Tici vai nē. Tā tiešām ir. Turklāt šī spēle ir ļoti vienkārša gan saskarnes, gan cīņas gluduma dēļ. Šī ir spēle, kas ir veidota kā šīs bagātīgās datorspēles, taču jūs faktiski varat spēlēt šo spēli arī Potato mobilajā ierīcē. 😍😍😍
Man patīk spēle, bet savedējs lielāko daļu laika sūc. Pārāk daudz cilvēku, kuri spēlē augstākos līmeņos bez satricinājuma, jo ir piekļuve kredītkartēm neatkarīgi no tā, vai tās ir mammas vai viņu pašu. Es saprotu, ka Wargaming ir paredzēts, lai pelnītu naudu, tāpēc tas ir nepieciešams ļaunums, bet jauno spēlētāju runas, kad viņiem nav nācies saskarties ar satricinājumiem, pēc kāda laika noveco. (Pielikums WG atbildei) Pārāk daudz cilvēku steidzas uz priekšu, lai iegūtu visas "vēsās" augstākā līmeņa tvertnes ar nelielu komandas koncepciju vai tās vispār nav. Smagie sitieni nav vienādi ar prasmi
Tāpēc pēdējo 2 nedēļu laikā esmu saņēmis uznirstošo logu lietotnē ar lūgumu novērtēt spēli. Man tiešām nav iemesla mainīt reitingu, jo līdz šim es joprojām piedzīvoju vissliktāko spēļu pieredzi. Vai izveidot biļeti? Tiešām... Labi, ka šajā spēlē es netērēju nevienu centavo, pērkot preces, izņemot savu laiku. Paldies par šo sliktāko pieredzi.
Pirmkārt, cenas ir pārāk augstas, mums ir nepieciešams vairāk par 10 dolāriem, XP un kredīti tehnoloģiju koku tvertņu iegādei arī ir pārāk augsti. Visbeidzot, mums ir nepieciešams arī tanku būvētājs un/vai vieta, kur varat pievienot savu grafiku, piemēram, lauku zvaigznes, karogus, pat tādas lietas kā liesmas, kā arī varat pievienot savu tanku korpusa un torņa krāsas. Bet labās puses ir tādas, ka jums ir daudz tvertņu, no kurām izvēlēties, un spēle ir jautra! Rediģēt: tagad viņi paaugstina cenas, kad man tās ir jāsamazina.
World of Tanks Blitz 3D PVP Strategie nit
Žel ka nav ta pat ka datorā.ka musu komandai jaiekaro pretinieku baze! 😔😔😔😔 Datorā word of tank ir intresantaks neka šis!😔😔
Neisesaku šo spēli, ja vēlaties vienkārši prikola pēc paspēlēt tad jā, bet ja vēlaties nopietni spēlēt, labāk nevajag, sačakarēsiwt sev nervus, tāpēc ka ļoti bieži tev komandā afk 1, vai nu reti gadā arī 2. Vai nu tev komandā būs cilvēki ar 40 % statistiku, kuri neko nesaprot, un stāv kā baļis un domā, 'ko es te daru, kas te jādara?' (Raksta cilvēks ar 62% bojājumu 1735) Šajā spēlē no gandrīz paša sākuma. Ar laiku paliek, sliktāka un sliktāka.
forši!!!
Man šī spēle ļoti patīk, jo viņi sabalansēja 10 s un būtu ļoti jauki, ja mums būtu artilērija, piemēram, datora versijā, izņemot to, ka tā ir ļoti laba
godīgi sakot, man šī spēle nekad nav šķita garlaicīga pēc tam, kad es spēlēju šo spēli pilnus 6 gadus, sāku ar savu mammas kontu, pēc tam savu, man patīk notikumi, spēle, grafika, loģika un daudz kas cits, bet diemžēl ir viena lieta, kas mani kaut kā ienīst. šī spēle vienā mačā sajauc augstāku un zemāku līmeni, es zinu, ka tas notiek, lai padarītu maču ātrāku, taču, lūdzu, novērtējiet to ļoti, ja varat ļaut mums spēlēt jautri, un godīgs paldies, ka padarījāt šo spēli pārsteidzošu. puiši
Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game Simulare lkj
Suds aiznem 400 mb
World of Tanks Blitz Strategické tpdz
Jūs zināt, kāda būtu lieliska ideja, ja jūsu tankam pirktās apvalki būtu labākas bruņas, kuras jūs varētu iegādāties ar zeltu vai monētām, tāpēc tas palīdz uzlabot bruņas un dažos gadījumos arī ātrumu, es domāju, ka šī ideja ir jāīsteno. Teirs tas būtu lieliski, un viņiem būtu iespēja iegādāties vecākus tankus, piemēram, gravedigger n one's simlar
Par uzvaru spēlē ir jāmaksā.. Ticiet man.. Ja jūs nekad nemaksāsiet.. Jūs neiegūsit labu komandu.. Jūs iegūsit par 40% mazāku uzvaru.. Es neteicu, ka tā nav funkcija. Tā ir funkcionāla funkcija. Bet jūs nesaņemsit tālāk par 40% laimestu
jauns pārskats: spēle pati par sevi ir laba, bet man ir 2 problēmas 1. tā ir tik jāmaksā, lai uzvarētu, gandrīz neiespējami spēlēt to bez maksas 2. tā ir neglīta un kļūst garlaicīga, it kā jūs nerūpētu cilvēki, kuri spēlē šo spēli un jums rūp tikai nauda, bet citādi spēle ir laba, saglabājiet to tik ilgi, cik varu, pirms mani apstādina maksas mūris 😡
Nav labākās vadības ierīces
Es spēlēju šo spēli uz vivo x70 pro+, kur ir pieejama opcija 120 kadri sekundē, taču spēlē fps paliek 60, un tas nekad nepalielinās vairāk. Ja es spēlēju uz maximun grafikas kadriem, krasi samazinās, lūdzu, palīdziet
Žopa a ne spele
Perfekti, 9999999999/10, pārsteidzoši tanki, fabulāzes taktika un komandas darbs, tā ir viena no tām spēlēm, kuru nevar beigt spēlēt
Es nezinu, kas notika ar jaunākajiem atjauninājumiem, taču šai spēlei kopš to ieviešanas ir nespēlējams ar ping saistīta aizkavēšanās līmenis. Bieži vien tas darbojas labi, līdz esat nokļuvis sajūga situācijā, tad pēkšņi jūs nevarat kontrolēt savu tvertni pārāk ping tapas dēļ. Man nepatīk spēlēt spēli, kuru nevaru kontrolēt.
Noteikti jābūt spēlei, bet... dažas problēmas, piemēram, saskaņošanas sistēma saliek kopā Tog 2s ar tādiem tankiem kā Pz. 2s un runājot par Togs tiem VAJAG nerfed. Bet citi gudrinieki iesaka paņemt.
Fak spēlē
$$ ŅEM līdzi MAKU $$. .6+ gadus vecs spēlētājs! ! ! BIJA LIELISKA SPĒLE. .$100 TANK 4 $ALE ! ! .SĀKT LĪMENIS 1-4+ ... 1. dienas EKRĀNS $"LOCK and LOAD"$ *$PIRKT$* VAIRĀK! ! ! PASTĀVĪGS LŪGUMS spēlē! ! . .SAVĀKT DAĻAS UZ 50 TISTERNĀM. . .WOW kāds JOKS ! ! ! ! Spin to SOCIĀLIE MEDIJI! ! Jūs tik un tā nevarat salabot.... lol. Vai jums ir jautājumi? LOL ! ! Tas ir smieklīgi! ! Runa ir par naudas tērēšanu SPĒLĒ! ! ŅEM līdzi MAKU! ! !
World of Tanks Blitz Strategické tpdz
Vai jūs varētu man pateikt, kad jūs ņemsit bruņas uz jauniem zviedru tankiem? tie ir kaitinoši. Tie ir armored un lieli naudas tēriņi par thams, tāpēc vienmēr ir jāizmanto zelts, lai uzņemtu patiesību
Pēc atjaunināšanas es nevaru ieiet spēlē... Tās sinhronizācijas dati gandrīz 10 stundas...
Uz datora labak
Joprojām ir milzīga problēma, kas saistīta ar spēles viduslaiku. Ir jāaizver cilnes un jāatver vairākas reizes spēles vidū, zaudējot daudz pastiprinātāju. Esmu ilglaicīgs spēlētājs 4+ gadus, neskaitot spēles konsoles kvalitāti, tas noteikti samazinās un ir mazāk patīkams.
Neatrod atminas karti kur instalet
Godīgi sakot, tas turpina pasliktināties. Man vairs nepatika spēle. Tas ļoti aizkavējās un lika man zaudēt lielāko mača daļu.
Neskatoties uz izcilu interneta ātrumu, šī atkritumu spēle pastāvīgi sasalst un atvienojas. Šī spēle pat nav pelnījusi zvaigzni.
Sliktās vadības ierīces maksā 2 zvaigznes, jo kaitinošo vadības ierīču dēļ es bieži palaižu garām nogalināšanu un tieku nogalināts. Bet citādi ģeniāla spēle.
WOT mobilajā ierīcē ir lieliska ideja, un pati spēle ir lieliska.
Man nepatīk, ka tu pat neizlaboji aizkavi, kuras dēļ viss ekrāns sastingst, tas notika ar mani divas reizes, un es zaudēju šīs 2 spēles aizkaves dēļ, lūdzu, izlabojiet šo es tikai vēlos spēlēt
Laba bet uz datora labaka
laba spele
Man patīk šī spēle. Tā ir viena no manām mīļākajām spēlēm.kāpēc es spēlēju šo spēli?.jo man patīk cīņas, kuru pamatā ir tanki. Es spēlēju vairākus mēnešus, bet man joprojām tas patīk. Bet man ir 2 problēmas. 1#dažreiz, kad es iesaistos kaujā, tas mani ieved nepārtrauktā cīņā. 2#spoku fabrika un hellas, kad es tajās kartēs iesaistos kaujā, tas atpaliek. bet citas kartes tā neatpaliek. Mēģināju samazināt grafiku un ieslēdzu zemākas izšķirtspējas iestatījumu, taču tas joprojām atpaliek. Mans tālrunis ir huawei y7 2019.
Nevar ielādet
Mans godīgais pārskats, Cienījamais Wargaming! Sveiki, esmu zibens spēlētājs jau 5 gadus (šogad būs 6) es redzu, ka ir daudz uzlabojumu, un kartes ir izmantotas pārstrādei..IU ir mainījies, vairāk tehnoloģiju koku tvertnes (u.c.). vadu youtube kanālu, un Blitz ir mana vienīgā spēle. Mans brālis atklāja šo spēli pēc tam, kad viņš spēlēja dzelžainu spēku, un man patika šī spēle pēc tam, kad es spēlēju.. Es vēlētos, lai nākamajos atjauninājumos tiktu mainīts vairāk lietu: ) ( Idejas: Ikdienas spēļu režīmi katru nedēļas nogali, lai spēlētājiem nebūtu garlaicīgi) :\
Lieliska spēle
Spēle ir mazliet sūdīga, tagad es turpinu spēlēt ar augsta līmeņa tvertnēm un reti pat varu spēlēt ar zema līmeņa vai tāda paša līmeņa tvertnēm. Es būtu forši pievienot iespēju spēlēt ar "vienā līmeņa" "augsta līmeņa" vai "izlases līmeņa" opcijām, bet pievienot jaunu atlīdzību par personīgo misiju "iznīcināt 2 augsta līmeņa tankus", kā arī redzu, ka daudzi spēlētāji atpaliek un es nezinu kāpēc
Laba bet vaig artilēriju un vaig moga pro sader
Šī ir laba spēle. Es to spēlēju no septembra. Kopumā diezgan jauki, bet mausam ir nepieciešams tornītis, jo jūs varat viegli pildīt viņa tornīti ar apcr, tāpēc tā ir slikta tvertne, lūdzu, nopūtiet to. Kopumā diezgan laba spēle, jo tai ir nolaišanās grafika un daudz kas cits. Es iesaku jums, puiši, pievienot pielāgošanas viedokli, piemēram, WOT un dažus camo, jo man nepatīk lielākā daļa kamuflāžas(-u).
Man tas patīk, bet mazs bagijs.
Labākā grafiskā karte un tvertnes, bet kas no tā ir labs, ja jūs varat spēlēt tikai mazāk nekā 2 minūtes. Spēļu ilgums ir ļoti īss
Lūdzu, veiciet 1 lielo datu lejupielādi
Ja jūs iekļūstat 5. līmeņa tvertnēs, jūs sākat zaudēt kredītus pat tad, ja uzvarat. Tas ir smieklīgi. Tas padara neiespējamu pāriet uz augstākiem tanku līmeņiem. Es droši vien spēlētu jūsu spēli katru dienu, ja jūs varētu to labot, lūdzu. Ne visi ir absolūts boss šajā spēlē. Citādi lielisks darbs šīs spēles tapšanā. Atvainojiet, ja biju nedaudz rupjš. Es arī nedomāju. Man joprojām patīk tava spēle.
Jau kādu laiku esmu spēlējis šo spēli un joprojām izbaudu to. Tagad to spēlē gandrīz katru dienu. Joprojām to spēlēju katru dienu. Joprojām domāju, ka viņiem vajadzētu izgatavot tanku iznīcinātāju šāviņus tanku iznīcinātājiem, lai iznīcinātu citus tankus.